Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قیروکارزین، کارخانه‌ای که کم‌کم بخش‌های مختلفی از آن تعطیل و کارگران یکی پس از دیگری بیکار و راهی مرخصی اجباری شدند.

واحدی که همچون برخی از واحدهای تولیدی دیگر در سطح کشور به دلیل عدم گازرسانی آن هم به خاطر ناتوانی در نصب تجهیزات استفاده از سوخت جایگزین خاموش شد.

علی‌رغم حرف‌های ضدونقیض همچون عنوان کردن دلایلی مثل تعمیرات، برای نشان دادن خلاف ماجرا مبنی‌ بر عدم تعطیلی این واحد تولیدی، پیگیری‌های فارس، نشان داد که این کارخانه عملا تعطیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا قول‌هایی برای مساعدت به این واحد توسط مسئولان داده شد و حدود یک ماه بعد، گزارش دوم خبرگزاری فارس منتشر شد و نشان داد اقدام خاصی صورت نگرفته است.

و اما امروز که حدود سه ماه از ان ماجرا می‌گذرد باز هم جویای حال کارخانه سیمان سپهر شدیم که این‌ بار کارخانه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شده بود.

معاون بازرگانی کارخانه سیمان سپهر قیروکارزین در این زمینه گفت: با نزدیک شدن به فصل بهار، گرم شدن هوا و کاهش مصرف گاز، مشکل گازرسانی به کارخانه برطرف شد.

خوش‌نیت افزود: علی‌رغم حل شدن مشکل برق و گاز کارخانه، اکنون این واحد تولیدی به دلیل ایجاد آلودگی به سبب مصرف فیلترهای قدیمی با دستور دادستان تعطیل است.

وی با اشاره به زمان‌بر بودن تهیه فیلترهای خارجی که از کشورهای دیگر خریداری می‌شوند، گفت: مدتی است فیلترها را از خارج از کشور سفارش داده‌ایم اما هنوز به دستمان نرسیده است.

خوش‌نیت زمان رسیدن فیلترهای نو و بدون آلودگی را حدود دو هفته دیگر عنوان کرد و اظهار داشت: با رسیدن فیلترهای جدید کارخانه دوباره به مدار تولید بازخواهد گشت.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: خوش نیت مدار تولید کارخانه سیمان سپهر تعطیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت

ایسنا/آذربایجان غربی صاحبان کارخانه های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در شن و ماسه این شهر انتقاد کردند.

خلیل مسئول یکی کارخانه های  شن و ماسه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برخی از کارخانه های شن و ماسه هر ماه بیش از ۳۰۰ دستگاه می فروشند، در حالیکه کارخانه‌های دیگر ۱۰ دستگاه را با زور می فروشند.

وی تصریح کرد: حقوق کارکنان را با زحمت پرداخت می کنیم.

سعید از دیگر مسئولین کارخانه شن و ماسه اظهار کرد: قیمت شن و ماسه را که مصوب استانی ۲۱۰ هزار تومان در تن است به قیمت زیر قیمت مصوب حتی به قیمت ۷۰هزار تومان می فروشند تا بازار را بدست گیرند.

وی تصریح کرد: این بی عدالتی است که به‌خاطر ارتباطات برخی از افراد و کارخانه ها ۱۵ واحد کارخانه شن و ماسه در خوی  دچار بدبختی و ورشکستگی شوند.

حاج ولی از دیگر مالکین کارخانه شن و ماسه نیز اظهار کرد: برخی با رانت اقدام به خرید مواد اولیه بصورت رایگان ویا به قیمت خیلی پایین می کنند و به همین دلیل شن و ماسه را به قیمت خیلی پایین تر از نرخ مصوب که ۲۱۰ هزار تومان در تن است، می فروشند.

وی تصریح کرد: حدود دو هزار نفر بصورت مستقیم از این کارخانه های شن و ماسه نان می‌خورند که با پیدایش مافیا و رانت در شن و ماسه خوی در آینده نزدیک مجبور به تعطیلی کارخانه ها خواهیم شد.

به گزارش ایسنا، تولید شن و ماسه خوی روزانه حدود هشت هزار تن است که کارخانه های شن و ماسه خوی اعلام کردند در صورت ادامه وضع موجود و ادامه رانت و مافیا و رکود کارخانه های شن و ماسه هایشان، اقدام به تعطیلی خواهند کرد که در این صورت حدود دو هزار نفر که بصورت مستقیم از این کارخانه ها نان می خورند بلاتکیف خواهند شد. بنابراین ضروری است از طرف مسئولین مربوطه ‌نسبت به حل مشکل بوجود آمده اقدامات اساسی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • گل گهر 0-0 شمس آذر قزوین؛ بازگشت لیگ برتر به تنظیمات کارخانه!
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • هوای ۶ شهر اصفهان سالم است/ شاخص زرین‌شهر بر مدار نارنجی آلودگی