Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال جاری ۱۱۱ واحد تولیدی تعطیل شده استان به مدار تولید بازگشتند.

سید علی آقازاده ۱۳ اسفندماه در مراسم تجلیل از واحدهای برتر صنعتی و معدنی استان مرکزی اظهار کرد: هفته گذشته از پایتخت انرژی کشور عسلویه بازدید داشتم و به هر بخشی از پارس جنوبی وارد شدیم آثار و تولیدات صنعتگران استان مرکزی را شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در پالایشگاه ستاره و نفت بندرعباس نیز اثراتی از صنعتگران استان مرکزی به چشم می خورد که تماما باعث سربلندی است، در مذاکره با مدیران پارس جنوبی و پالایشگاه های مذکور اعلام شد که از امکانات و ظرفیت های صنعتی استان بیشتر بهره مند شوند و در نهایت، جمع بندی این بازدید چنین شد که کارگروهی در استان مرکزی با حضور نمایندگان و مدیران پارس جنوبی و دو پالایشگاه مذکور تشکیل شود تا هماهنگی به منظور احداث سایت ها و تولید قطعات و ماشین آلات با محوریت کارگروه انجام گیرد و امیدواریم با اینکار از ظرفیت های تولیدی و صنعتی استان بیشتر استفاده شود و قطعا پذیرای نظرات و کمک های دیگر صنایع برای حضور فعال تر و هماهنگ تر در کشور هستیم.

آقازاده با اشاره به اینکه در کنار حضور صنایع بزرگ استان مانند آذرآب و ... دیگر صنایع استان مانند گداختار هم در این منطقه فعال بودند، تصریح کرد: در سفر اخیر مدیرعامل ایران‌خودرو نیز کارگروهی تشکیل شد که می توان با محوریت آن، در زمینه قطعه سازی نیز فعال تر عمل کرد و باید این دو کارگروه بیش از همیشه فعال باشند تا ظرف دو ماه آینده به نتایج خوب دست یابیم.

وی اظهار کرد: استان مرکزی در ۱۱ ماهه امسال در شرایط تحریم افتخار آفرید، در بازه زمانی مذکور ۸۰۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی انجام گرفته است و برای اولین بار به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا صادرات به ثبت رسیده است. درست است که صادرات در سال ۹۹ کاهش داشته است، اما با وجود سختی ها و تحریم های داخلی و خارجی این رقم بسیار ارزشمند است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه در بهمن ماه سال گذشته تعداد کارگران دارای حقوق معوق استان حدود ۴۵۰۰ نفر بوده است، اما این رقم در بهمن ماه امسال به ۱۰۴۳ نفر رسیده است، افزود: این ارقام در واقع دستاوردهای بزرگی به شمار می رود، ۳۷۰ فقره پروانه بهره برداری به ارزش ۱۷ هزار میلیارد تومان و ۷۲۹ جواز تاسیس صادر شده است که ۱۱ هزار فرصت شغلی به همراه خواهد داشت، همچنین استان مرکزی در واقع اولین استانی است که بیشترین پیشرفت پروژه های اقتصاد مقاومتی را به همت بخش خصوصی داشته است.

وی با بیان اینکه نرخ تورم در استان مرکزی پایین ترین میزان در سطح کشور را داشته است که نشان از این دارد که دولت و بخش خصوصی در این استان همراه هستند تا بتوانند مشکلات را کمتر و مسیر را هموارتر کند، گفت: طبق اعلام وزارت صمت ۱۱۱ واحد تولیدی تعطیل شده، امسال دوباره فعال شده اند که حاصل تلاش بخش خصوصی است.

وی تصریح کرد: مسلما در هر جامعه ای افرادی هستند که کشور را ناکارآمد نشان دهند، اما در سال جاری بخش خصوصی استان دستاوردهای بسیاری در شرایط سخت کرونایی و تحریم داشته است به طوری که رسما اعلام شد هیچ کشوری چنین تحریم هایی را تجربه نکرده است و در این شرایط به شکلی پیش رفته ایم که کشور در آستانه تولید واکسن کرونا قرار دارد.

آقازاده با بیان اینکه با وجود همه این سختی ها همچنان زندگی جریان دارد، افزود: مسلما با تحمل این سختی ها فردای پر امیدی برای فرزندان ما طلوع خواهد کرد و دمیدن این صبح امید مشروط به همدلی و بهانه ندادن به دست دشمن است.

به گزارش ایسنا، در این از ۳۸ صنعت استان مرکزی تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنعت استان مرکزی استان مرکزی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۲۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، حجت الله رئیسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان گفت: کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان سامان از کارخانه فرآورده های گوشتی شقایق سامان تولید کننده سوسیس و کالباس، واقع در شهرک صنعتی شهر سامان فاز یک به منظور بررسی مسائل و مشکلات در عرصه تولید و همچنین برآورد آرد مصرفی ماهانه کارخانه بازید نمودند.

وی افزود: ظرفیت تولیدی این واحد تولیدی ۳۵۰۰تن درسال و با اشتغال ۱۰نفر می‌باشد.

رئیسی خاطر نشان کرد: فرآورده های گوشتی شقایق سامان بعد از ۷ سال تعطیلی سال گذشته مجدد به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان در پایان گفت : توسعه زنجیره تولید در صنایع غذایی یکی‌ از راهکارهای موفق در جهش تولید و رشد و توسعه اقتصادی است زیرا این راهکار در کاهش هزینه‌ها و افزایش اشتغال‌زایی و صادرات بسیار موثر است.


۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902961

دیگر خبرها

  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود