Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با اشاره به ضرورت اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تحقق جهش تولید گفت: یکی از برنامه ها برای تحقق این شعار راهبردی؛ شناسایی واحدهای تعطیل، راکد و نیمه راکد برای بازگشت آنها به مدار تولید و ارتقاء به ظرفیت اسمی است که اجرای این برنامه ، در دستور کار بوده و استمرار می یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع پیش‌ازظهر امروز (یکشنبه) از دو واحد تولیدی در شهر صنعتی رشت که در قالب پروژه‌های جهش تولید استان تعریف شده اند، بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت آن‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین طرح مورد بازدید استاندار گیلان، شرکت تولید لوازم طبی شامل انواع سرنگ تزریقی و سرسوزن های پزشکی و دندانپزشکی بود که با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت تولید یک‌هزار و ۳۲۰ میلیون عدد محصولات طبی، برای ۱۹۷ نفر اشتغال‌زایی کرده است.

طرح توسعه این واحد تولیدی که در قالب پروژه های جهش تولید استان تعریف شده، از پیشرفت ۶۰ درصدی برخوردار است.

همچنین نماینده عالی دولت در گیلان از یک واحد تولید انواع کنسرو میوه و سبزیجات، کمپوت، آبمیوه از کنستانتره و نوشیدنی ها که با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت تولید سالیانه ۲۵ هزار تن در حال راه‌اندازی است، بازدید کرد.

با افتتاح این واحد تولیدی برای ۴۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

قابل ذکر است که دو واحد تولیدی مذکور هریک برای دریافت یکصد میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع جهش تولید، به بانک های عامل معرفی شده‌اند.

دکتر ارسلان زارع استاندار گیلان در حاشیه این بازدیدها در گفت‌وگو با خبرنگاران ، با یادآوری نامگذاری سال جاری تحت عنوان جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بیان داشت: در استان نیز تلاش شد تا از فرصت‌هایی که امکان افزایش تولید و ظرفیت اشتغال را دارند، شناسایی و حمایت شوند.

وی شناسایی واحدهای تولیدی تعطیل، راکد و نیمه راکد برای ارتقاء به ظرفیت اسمی را یکی از برنامه‌ها در راستای تحقق شعار راهبردی جهش تولید عنوان و خاطرنشان کرد: یکی از پروژه های بازدید شده امروز از جمله واحدهای تعطیل بود که با سرمایه‌گذار جدید به مرحله تولید رسیده است.

نماینده عالی دولت در گیلان به بازدید از واحد تولید لوازم طبی  اشاره کرد و افزود: این واحد تولیدی نیز در زمره پروژه های جهش تولید استان بوده که حمایت های تسهیلاتی برای طرح توسعه آن مصوب شده است.

وی ادامه داد: این واحد تولیدی به واسطه کیفیت محصولات، از جمله شرکت‌های مهم کشور محسوب می‌شود و زمینه صادرات بویژه به همسایگان را داراست.

استاندار گیلان اضافه کرد: ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای دو واحد تولیدی بازدید شده، مصوب و در مراحل پرداخت است و با اجرای طرح های توسعه دو واحد مذکور، در مجموع برای 200 نفر اشتغال مستقیم ایجاد می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی واحد تولیدی استاندار گیلان جهش تولید شهر صنعتی رشت واحد تولیدی استاندار گیلان جهش تولید دو واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی

جواد دوستی معاون مهندسی و برنامه ریزی شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی گفت: با پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری این نیروگاه و بازگشت دوباره واحد شماره ۴ به مدار تولید، ۲۵۰ مگاوات به ظرفیت تولید شبکه سراسری افزوده شد.

دوستی افزود: مطابق برنامه ریزی‌های به عمل آمده، فعالیت‌های تعمیراتی واحد‌های این نیروگاه برای آمادگی تولید انرژی الکتریکی به ویژه در پیک مصرف تابستان ۱۴۰۳، تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه به پایان می‌رسد که در همین ارتباط، با پیوستن دوباره واحد شماره ۴ بخاری به مدار تولید برق، آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی هم به پایان رسید.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های تعمیراتی این دوره در حوزه‌های مکانیک، الکتریک و ابزاردقیق انجام شد که بازدیداز فن‌ها والکتروموتور‌های ۶.۶ کیلوولت، بازدید از کانال‌های دود وهوا، بازدید دوره‌ای مشعل ها، دمونتاژ، بازدید، تست و مونتاژ والو‌های بای پاس و آماده سازی برج خنک کن در حوزه مکانیک و فعالیت‌های مربوط به ژنراتور و سیستم تحریک، تست رله‌های حفاظتی ژنراتور، بازدید از ترانس‌ها و تست رله‌های حفاظتی آنها به همراه تست ها، بازدید‌ها و تعمیرات تجهیزات ابزاردقیقی هم در حوزه‌های الکتریک و ابزاردقیق به انجام رسید.

نیروگاه‌های حرارتی بیش از ۹۰ درصد از انرژی الکتریکی کشور را تامین می‌کنند که در این میان، سهم نیروگاه شهید رجایی با ۱۳ واحد بخاری و سیکل ترکیبی، حدود ۳/۵ درصد است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بازدید از زنجیره سیب هدف هیات عراقی از سفر به آذربایجان غربی است
  • هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم