Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مدیریت سوخت نیروگاه‌ها گفت: در روز‌های گذشته، بدلیل رشد مصرف گاز، محدودیتی در تامین گاز نیروگاه‌ها پیش آمد,، اما اکنون نیروگاه‌هایی که از مدار خارج شده بودند دوباره وارد مدار شدند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همایون حائری گفت: شرکت‌های برق و گاز، واحد‌های خدماتی هستند که مسئول تامین برق و گاز مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه در تابستان رشد برق و در زمستان رشد گاز در کشور دو برابر می‌شود ادامه داد: مصرف گاز خانگی و تجاری در زمستان ۳ برابر تابستان است و مصرف گاز خانگی و تجاری بیش از ۸ برابر گازی است که به نیروگاه‌ها اختصاص می‌دهند.

وی گفت: رشد مصرف گاز خانگی و تجاری، نسبت به سال گذشته افزایش داشته و بیش از ۲۵۰ میلیون متر مکعب بوده است.

حائری تصریح کرد: با توجه به اینکه سهم تولید گاز افزایش داشته و گاز بیشتری در اختیار کشور بوده,، اما مسئله این است که نسبت به سال گذشته، مصرف در بخش خانگی و تجاری، بیشتر شده است. بطوریکه در سال گذشته، میانگین مصرف گاز خانگی و تجاری ۴۹۰ میلیون متر مکعب بوده که امسال این رقم به ۶۴۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

رئیس ستاد مدیریت سوخت نیروگاه‌ها گفت: با همکاری شرکت گاز اقدام مشترکی در رابطه با کاهش مصرف انرژی انجام داده ایم بطوریکه با مراجعه به مراکز و ادارات تعطیل، خاموشی سیستم گرمایشی و روشنایی آن‌ها را رصد می‌کنیم.

حائری با بیان اینکه نیروگاه‌های ما توان تولید ۲ برابر ظرفیت برق را در کشور دارند افزود: اکنون به اندازه نیاز مصرف، نیروگاه در مدار است و نیروگاه‌هایی که در مدار قرار دارند با تامین گاز، برق مصرفی را تولید می‌کنند.

وی ادامه داد: تاکنون نیاز مصرف برق ۳۸ هزار و ۸۰۰ مگاوات بود که به همین اندازه، نیروگاه در مدار وجود دارد ضمن اینکه ظرفیت نیروگاه‌های ما کامل است و به اندازه نیاز مصرف، برق تولید می‌شود.

وی درباره تاثیر رمز ارز‌ها در رابطه با خاموشی‌های اخیر گفت: استخراج رمز ارز‌ها به دو صورت مجاز و غیر مجاز در کشور انجام می‌شود؛ در استخراج رمز ارز‌های مجاز، حدود ۱۸۰ مگاوات برق مصرف می‌شود که بسیار ناچیز است که البته برای کمک به مدیریت مصرف، از مدار خارج شدند و تعدادی که به صورت غیر مجاز فعالیت می‌کنند محدود است که آن هم با رصد و نظارت بیشتر، از فعالیت آ‌نها ممانعت می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نیروگاه برق رشد برق تابستان برق و گاز مصرف گاز خانگی و تجاری نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۹۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دیناروند بعدازظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آغاز پیک مصرف برق اظهار کرد: با تصمیم وزارت نیرو امسال یک ماه زودتر به استقبال پیک مصرف برق رفته‌ایم و تمام تعمیرات مجموعه نیروگاه شهید مفتح به پایان رسیده است.

وی افزود: تلاش می‌کنیم یک برق انرژی پایدار را در بخش خانگی و صنعت تولید کنیم.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با اشاره به عمر ۳۰ ساله نیروگاه شهید مفتح همدان گفت: بالاترین راندمان نیروگاه در زمان افتتاح ۳۹ درصد بوده که امروز بعد از گذشت ۳۰ سال به ۳۸ درصد رسیده و با گذشت سه دهه تنها یک درصد افت راندمان داشته‌ایم.

دیناروند خاطرنشان کرد: شرکت میتسوبیشی ژاپن سازندگان اصلی تعجب کرده‌اند که چگونه بعد از گذشت ۳۰ سال توانسته‌ایم مثل روز اول ظرفیت اولیه را حفظ کنیم و بازدیدی از نیروگاه شهید مفتح داشتند.

وی با اشاره به لزوم مدیریت مصرف بیان کرد: در تمام ساعات نیاز مصرف‌کنندگان ما یکسان نیست بعضی ساعات ۱۱۰ هزار مگاوات و بعضی ساعات ۶۰ هزار مگاوات و باید ما این مسئله را مدیریت کنیم.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان عنوان کرد: هر هموطن ما ۲ و نیم برابر استاندارد جهانی برق مصرف می‌کند و میزان مصرف برق کولرهای گازی ما با مصرف برق جمعیت یک کشور ۱۲۰ میلیونی برابر است.

دیناروند با بیان اینکه تولید ۵ درصد انرژی مورد نیاز کل کشور برعهده ما است، گفت: مصرف آب چاه‌ها را به حداقل ممکن رسانده‌ایم و آب نیروگاه امروز از پساب فاضلاب تأمین می‌شود.

وی افزود: میزان مصرف آب پساب فاضلاب نیروگاه شهید مفتح همدان یک هزار و ۷۰۰ مترمکعب در بیشترین زمان پیک است.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با اشاره به اقدامات زیست محیطی گفت: سال گذشته ۱۳۰ هزار درخت و ۱۰۰ هزار نهال در محیط نیروگاه شهید مفتح کاشته شد همچنین ۴۰ هزار نهال هم خانه به خانه بین روستاییان توزیع کردیم.

دیناروند خاطرنشان کرد: امسال نیز ۲۰۰ هزار نهال در بین روستاییان توزیع خواهیم کرد.

وی با اشاره به برج خشک شماره ۲ تابستان بیان کرد: این برج هنوز وارد مدار نشده و در دست پیمانکار بوده که امیدواریم هر چه زودتر تکمیل و وارد چرخه شود.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی بیان کرد: در تلاش هستیم بتوانیم مدارسی را در منطقه و روستاها در راستای تعهدات و مسئولیت‌های اجتماعی بسازیم.

وی عنوان کرد: تمام تلاش ما این بوده از نیروهای بومی و نخبه‌های منطقه در نیروگاه شهید مفتح همدان جذب و بکارگیری کنیم.

کد خبر 6100684

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • تابستان منهای خاموشی
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی