Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان گفت:با تلاش دادگستری استان گلستان ، هشت واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل سال گذشته احیا شد. تاریخ انتشار: 09:00 - 29 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۱۴۸۱

محمود اسپانلو، دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گلستان در گفت‌وگو با میزان از بازگشت هشت واحد تولیدی به مدار تولید در سال گذشته و با تلاش دستگاه قضایی خبر داد و گفت: سال گذشته با تلاش های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گلستان هشت واحد تولیدی تعطیل دوباره رونق گرفت و حدود ۶٠٠ نفر مشغول به کار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سرکشی از شهرک های صنعتی،نشست با فعالان اقتصادی استان گلستان برای بررسی مستقیم مشکلات و موانع این بخش از جمله اقدامات در دیبرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی در یکسال و نیم گذشته بود که در مجموع به از سرگیری ٢٨ واحد تولید تعطیل و نیمه تعطیل استان گلستان ختم شد.

اسپانلو افزود: جلوگیری از توقیف خطوط تولید،اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی به پرونده های اقتصادی،رسیدگی فوری پرونده‌های مفاسد اقتصاد به منظور ایجاد بستر برای فعالیت سالم اقتصادی از دیگر اقداماتی است که دادگستری استان گلستان در سال های اخیر در بخش کمک به احیای واحدهای تولیدی استان گلستان انجام داده است.

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گلستان گفت: مجموع این اقدامات سبب شد گلستان از سوی ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه به عنوان استان گلستان برتر کشور در زمینه اقتصاد مقاومتی و کمک به احیای واحدهای تولیدی معرفی شود.

اسپانلو افزود: از ابتدای امسال هم یک واحد تولیدی لبنیات پس از چند ماه تعطیلی ، تولید را از سرگرفت.

   بیشتر بخوانید:    بازگشت ۳ واحد تولیدی به چرخه تولید در استان آذربایجان غربی

وی ادامه داد: امسال کمک به رونق تولید ۴٣واحد دامداری و فرآوری کشاورزی که مدت هاست تعطیل اند را با کمک بانک کشاورزی و دستگاه های اجرایی در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گلستان دنبال می کنیم.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری گلستان واحد تولیدی ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گلستان واحد تولیدی واحد تولید سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۷۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد مهدی اقبال‌پور بعدازظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران شمار پروژه‌های محرومیت‌زدایی را که توسط بسیج سازندگی سپاه کربلا اجرا شد، هزار و۶۶۶ پروژه اعلام کرد و ارزش آن را ۶۷۵ میلیارد تومان بیان کرد.

وی افزود: از این تعداد ۳۷ پروژه به طول ۵۵ کیلومتر مربوط به راه روستایی، ۸۵ پروژه به طول ۱۳۰ کیلومتر آبرسانی، ۲۱ پروژه به میزان هفت هزار و ۴۰۰ متر مکعب احداث مخزن، هشت پروژه ایستگاه پمپاژ آبرسانی، ۱۰ پروژه برق رسانی در حوزه آبرسانی بوده است.

وی گفت: همچنین ۳۱ پروژه مدیریت بحران شامل احداث دیواره حفاظتی رودخانه‌ها، هشت پروژه لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها و ۵ پروژه فیبر نوری مخابرات نیز توسط بسیج سازندگی اجرا شده است.

سرهنگ اقبال پور از اجرای ۱۰ پروژه مخابراتی و سایت مخابرات و ۴۵ پروژه جاده بین مزارع به طول ۱۰۰ کیلومتر خبر داد و گفت: ۹۵ خانه محروم و ۳۲۰ گلزار شهدا نیز اجرا شده است.

مسئول بسیج سازندگی استان مازندران با بیان اینکه ۴ پروژه مزرعه اقتصاد مقاومتی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان اجرا شده است، گفت: چهار پل روستایی نیز احداث شده است.

وی از غرس ۲۰۰ هزار اصل نهال در سواحل مناطق شهری و روستایی خبر داد و اعتبار اجرای این طرح را ۱۰ میلیارد تومان بیان کرد.

سرهنگ اقباپور با اشاره به افتتاح ۹۰۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی و مشاغل خرد ارزش ریالی این پروژه را ۱۴۰ میلیارد تومان بیان کرد و گفت ۴۰ صندوق قرض الحسنه به ارزش یک میلیارد تومان در استان فعال شده است.

وی بر پایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و دستاوردهای بسیج سازندگی به تعداد ۲۲ مورد را ز دیگر برنامه‌ها بیان کرد و درباره خدمات اجتماعی و کمک مومنانه نیز گفت: ۸۰ هزار و ۱۰۰ فقره کمک مومنانه شامل البسه، پوشاک، لوازم التحریر، تبلت، بسته معیشتی، کارت هدیه و غیره به ارزش ۴۱ میلیارد تومان توزیع شده است.

سرهنگ اقبالپور ارزش ریالی پروژه‌های محرومیت زدایی و اشتغال زدایی را ۶۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت ۷۰۰ گروه جهادی نیز برای ارائه خدمات محرومیت زدایی به استان اعزام شده است.

کد خبر 6100590

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت